Hallstrøms er en av bransjens største produsenter av ventilasjonsprodukter. Hallstrøms ble startet i 1914 av blikkenslager Carl Theodor Hallstrøm. Tre generasjoner senere har blikkenslagerfirmaet blitt utviklet til en av bransjens mest tekniske og avanserte produksjonsbedrift. Tilhørigheten er fortsatt Nälden i hjertet av Jämtland.

Optimalt AS er en grossist innen ventilasjons- og blikkenslagerfaget med hovedmarked i Aust og Vest Agder. Du ser våre varebiler fra Farsund i vest til Kragerø i øst samt i dalstrøka innenfor Haukeli. Optimalt AS har hovedfokus mot proffmarkedet med leveringer til blikkenslagere, ventilasjonsmontører, ventilasjonsentreprenører og byggevarehandel. Vi har 23 års erfaring fra bransjen og hjelper deg med det meste. Det vi ikke har, det skaffer vi!

Stålprofil AS er en av de eldste grossistene i vår bransje. I vårt område er vi den største leverandøren innen ventilasjon, tak og fasade. Vi har 32 års erfaring i Norge med mesteparten av leveransene rettet mot blikkenslagere, ventilasjonsmontører, ventilasjonsentreprenører og byggevarer i Vestfold, Buskerud og Telemark.

Optimalt AS og Stålprofil AS har sammen gode avtaler med landsdekkende fraktleverandører som gjør at vi kan levere til resten av landet med konkurransedyktige priser.

For å kunne tilby våre kunder det beste produktet til den beste prisen og med det største utvalget, har vi valgt å satse på Hallstrømsgruppens ekspertise og produktspekter. Vi ser at i en bransje som utvikler seg hele tiden så er det viktig å være et steg foran. Dette samarbeidet mener vi vil styrke både oss som leverandører og ikke minst dere som kunde i en hverdag hvor effektivitet og punktlighet har mye å si.

Håper med dette at våre kunder vil kunne få et forsprang i valget av oss som deres leverandør.

Hjertelig hilsen

hallstrøm_nyhet_logo_footer-1024x107