Stålprofil Sør AS ble etablert på Hortemo i Songdalen kommune mars 2007 og har siden den gang jobbet mot å være en totalleverandør til blikkenslagere og entreprenører. Hovedmarkedet vårt er Aust og Vest Agder hvor vi har faste kjøreruter. Vi leverer også til andre deler av landet ved forespørsel.

Siden etableringen i 2007 har vi ekspandert ganske kraftig. Vi startet smått i den røde garasjen på Hortemo før vi etter hvert flyttet videre til Mjåvann industriområde vest for Kristiansand. Her har vi vært flere plasser før vi til slutt i november 2013 flyttet inn i nye flotte lokaler. Her har vi 900m2 med godt utnyttede lagerlokaler samt stort uteareal for mottak og utlevering av varer.

Vi har levert til mange store prosjekter på Sørlandet som blant annet Kilden teater- og konserthus i Kristiansand, Brannstasjonen i Arendal, Sam Eyde VGS i Arendal.

Vi har 23 års erfaring innen bransjen og kan hjelpe til med det meste. Stålprofil Sør AS er i dag 6 ansatte som alltid er klare for å yte sitt beste for at du som kunde skal bli fornøyd. Vi gjør alt vi kan for at vi skal være best på pris og på service.